Bedrijfsinformatierapport

Relevante & actuele bedrijfsinformatie

Met behulp van het Zakelijke Betalingsachterstandenregister (ZBR) wordt het beperken van bedrijfsrisico’s aanzienlijk vereenvoudigd. Met de focus op actuele betalingsachterstanden wordt verder gekeken dan slechts de historische kredietwaardigheid van uw prospect. Bedrijven die kredietwaardig lijken betalen immers niet per definitie altijd hun facturen. Door middel van de gegevens uit het register wordt antwoord gegeven op de cruciale vraag: betaalt dit bedrijf zijn facturen (op tijd) of zijn er betalingsachterstanden?

De informatie wordt rechtstreeks uit het register aangeboden aan alle aangesloten organisaties. Door met behulp van o.a. ondernemers, incassobureaus en kredietverleners actuele achterstanden centraal te registreren, kan deze informatie vervolgens worden aangeboden ter bescherming van anderen.

Meer informatie over de kosten kunt u vinden op de pagina tarieven.

Heeft u vragen?

Bel ons of maak een afspraak

Telefoon 085 - 484 5700

Wij voorzien u graag vrijblijvend van persoonlijk advies

Afspraak inplannen

Welke informatie bevat een toetsing?

Bij toetsing van een bedrijf in het Zakelijke Betalingsachterstandenregister (ZBR) verkrijgt u een rapport waarin de volgende informatie is opgenomen:

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsgegevens, aandeelhouders en surseance & faillissement

Indicatie omtrent de kans op wanbetaling

Externe betalingsachterstanden, markt- & branchecijfers, bestuur & faillissementen en betaalgedrag.

Actieve betalingsachterstanden

Betalingsachterstanden, specificatie achterstanden, vertrouwelijkheid van het rapport en informatie omtrent historie

Op zoek naar meer informatie omtrent de opbouw van een rapport?
Klik op de button hieronder om een uitgebreide toelichting te krijgen.

De informatie uit het register kan o.a. worden gebruikt als hulpmiddel voor de ondernemer bij kredietverstrekking. Het draagt bij aan het maken van een verantwoorde keuze en dient ter algemene informatieverstrekking naar de gebruiker. Stichting Betalingsachterstandenregistratie beslissen zelf niet.